Hej og velkommen!

Så er der endelig lidt gang i den nye blog! Jeg har godt nok kæmpet en del, fordi jeg ikke er så god til alle de tekniske ting og det var en del nemmere, da jeg brugte WordPress… Men nu er jeg hos Danmarks største blognetværk, og jeg håber, jeg bliver glad for det 🙂 Under “About” kan I læse hvad mit nye blog-projekt går ud på – jeg har prøvet at være så tydelig og kortfattet som jeg kunne; hvis I har spørgsmål, må I endelig spørge!
Bloggen skal nok blive pænere at se på med tiden, der er en masse funktioner jeg skal have sat mig ind og det kan godt tage noget tid – men indholdet kommer i første række, så jeg vil derfor gøre alt for at opdatere med mindst 1 indlæg om dagen. For at pifte min “velkommen” tekst op, får I her et outfit billede af mig – jeg glæder mig også til at se jeres billeder i den kommende tid! 🙂

DSC02162

God onsdag aften til jer allesammen!

x Aarhuspigen

Kjole: Pimkie (købt i Spanien). Halskæde: Glitter. Støvler: Vagabond.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar