Forårsnyheder fra Vero Moda

Outfit of the day – it’s a bit cold out there

Godmorgen! 🙂
Så har jeg et outfit of the day til jer – selvom solen har vist sig fra sin gode side de sidste par dage, så er det stadig koldt og derfor er det ikke tid til at give slip på de varme sager endnu; dvs. strik og cardigans. Jeg har aldrig været super vild med strik, men man må jo gå med det, hvis man ikke har lyst til at fryse om vinteren. Her har jeg valgt en strikcardigan fra Vila – jeg købte den en dag, hvor jeg desperat havde brug for lidt vildere farver i mit klædeskab – kender I den følelse? 😀 Jeg er egentlig ret glad for den pga. farven og fordi den er en smule kort – så passer den nemlig godt til et par højtaljede bukser som jeg har på på billedet; disse er fra Topshop (of course; findes der bedre bukser end Topshop bukser?!), og min t-shirt er fra Gina Tricot. Highstreet stil lige dér. Derudover får I også lige et billede af de øreringe jeg har på – både min earcuff og øreringe er fra Pilgrim (igen: of course) 😉

Håber I får en god onsdag! x

DSC02226
DSC02215

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forårsnyheder fra Vero Moda