LFW - Marc Jacobs: Join the dark side

Fashion lagersalg og outlet denne uge!

Denne uge skal jeg til to forskellige shopping-arrangementer og dem vil jeg dele med jer læsere, fordi der som regel er mange penge at spare til lagersalg/outlets, og hvem vil ikke gerne have mode til gode priser 😉 Fra torsdag til lørdag kan I komme til Designers Remix lagersalg, hvor der er op til 70% rabat! Jeg har aldrig ejet noget fra Designers Remix, udover et par skindhandsker, på grund af den høje pris, så jeg er spændt på at se, om jeg kan finde noget lækkert, når der nu er rabat 🙂 I kan finde begivenheden på Facebook lige her: Designers Remix lagersalg

Lørdag til søndag er der Trademark Fashion Outlet med gratis adgang, hvor der er 30-80% rabat på ALLE varer! Hvilke mærker der vil være, er ikke blevet offentliggjort endnu, men I kan tilmelde jer begivenheden her for at modtage opdateringerne: Trademark Fashion Outlet

Jeg skal først og fremmest kigge efter et par Nike FREE sko til dette arrangement! Skal I afsted til et af disse events denne uge og kender I til andre gode outlets/lagersalg i Aarhus? 🙂

10978514_788548244526768_7695541074072518164_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LFW - Marc Jacobs: Join the dark side