MFW - Moschino: Warner Bro's style

“Oh, underwear is a basic, human, right!”

Jeg trænger ikke ligefrem til nyt undertøj, men nu hvor jeg ligger syg, fik jeg lige lyst til at tjekke online udvalget ud, og jeg har fundet tre pæne sæt, som jeg ikke ville have noget imod at få foræret 😉
Alle mine bh’er er med bøjle og vattering, og jeg har på det sidste kigget efter bh’er uden bøjle og vattering – de er virkelig fine, og jeg bliver nok nødt til at købe sådan et sæt snart. Man føler sig virkelig forkælet efter at have shoppet undertøj, og det har måske noget at gøre med, at det godt kan tage en krig at finde det helt rigtige sæt – det tager i hvert fald lang tid for mig, så når jeg endelig finder det undertøj, jeg skal have, føler jeg mig lettet og lykkelig! I forbindelse med undertøjs-shopping kom jeg i tanke om nedenstående citat af Rebecca Bloomwood – er jeg den eneste, der er kæmpe fan af hende (og filmen)? Hun er jo faaaantastisk. Det kan være, der kommer et længere indlæg om Confessions of a shopaholic en anden gang 😉

large

Magasin:
fgui

Magasin:
ollll

Monki:
gyuio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MFW - Moschino: Warner Bro's style