Outfit of the day - highstreet inspiration

Crush of the day // Deichmann shoes

Jeg er i øjeblikket på jagt efter de perfekte sko, eller nok nærmere sandaletter, til min nye røde kjole – JA, jeg har købt min første røde kjole, det er vildt 😀 Jeg ejer faktisk ikke noget som helst andet rødt, jeg har nok altid tænkt, at det var en lidt vovet farve, som jeg ikke var modig nok til at gå i, men det valgte jeg at lave om på, da jeg så DEN kjole – kjolen vil selvfølgelig blive vist frem på bloggen SNART. Jeg kan ikke helt finde ud af hvilke slags sko, der vil være pænest til kjolen, så derfor har jeg kigget lidt på Deichmanns hjemmeside, og jeg faldt over nogle ret fine sko! Ikke alle passer til kjolen, men så kan man jo bare tage noget andet tøj på med de sko 😉 Det er sko, som kan bruges sæson efter sæson, de bliver altså ikke umoderne næste år OG så er de i en god prisklasse – så jeg føler mig ret fristet lige nu… Jeg kunne godt bruge alle par, og jeg er sikker på, at det er sko som man rent faktisk får brugt! 🙂
Der er sko for ALLE hos Deichmann, så hvis du vil se udvalget, så kan du tjekke det ud her: Deichmann

Og her er MINE favoritter 🙂

bn
kkkk
læø
fghjk

Rigtig god solskinsdag til alle!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day - highstreet inspiration