NEW BOMBER JACKET // GLOBAL FUNK

BIRTHDAY WISHES

Jeg har åbenbart fødselsdag i næste uge! Det gik først op for mig her forleden faktisk – det viser sig, at jo ældre man bliver, jo mindre går man op i fødselsdage… Sådan har jeg det i hvert fald – måske er det sådan en pige/kvinde-ting, fordi vi ikke er glade for at blive ældre? 😉 Nå, men jeg har i hvert fald samlet nogle fødselsdagsønsker i collager, og jeg er ret overrasket over, at jeg ikke ønsker mig så meget!! Jeg er begyndt at tænke: “Hvad har jeg BRUG for?” – man bliver da også bare så fornuftig med alderen hva’. Jeg har længe tænkt på at købe et par Nike løbesko, men har ikke lige haft råd, så NU kan jeg endelig ønske mig dem i fødselsdagsgave! Det er klart mit nr. 1 ønske, så mon ikke mine søde forældre giver mig dem 😉 Men der er et lille problem, og det er, at jeg ikke kan beslutte mig for, hvilket par jeg skal have… Mit nr. 2 ønske er CLEAN parfumer! De er så fantastiske, de bedste dufte nogensinde, synes jeg. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg bedst kan lide Fresh Laundry eller Cool Cotton, der er jo bare så mange at vælge imellem. Mit sidste ønske er smykker, og helt præcist er det guld halskæder fra Jane Kønig og Maria Black. Jeg har ret få guld smykker, fordi jeg bedst kan lide sølv, men disse halskæder faldt jeg ret hurtigt for, da jeg så dem – især den fra Maria Black, den er så smuk.

Dét var mine ønsker! Få, men dyre ønsker må man sige 🙂

dqkelq

3322

dqwdqwd

Rigtig god fredag derude, vi blogges ved!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW BOMBER JACKET // GLOBAL FUNK