KENDALL + KYLIE ~ TOPSHOP

NEW IN // HIGH STREET FAVORITES

Hej søde piger! Dagens indlæg byder på masser af lækre highstreet varer! Det er virkelig farligt at klikke ind på de webshops, synes jeg, men jeg formåede at klikke 0 varer hjem – heldigvis 😉
Jeg har samlet mine favoritter blandt nyhederne hos Vero Moda, Vila og Topshop – faktisk mine tre yndlings highstreet mærker (sammen med Zara). Jeg synes, at alle tre mærkers nyheder er virkeligm virkelig flotte; meget af det er lige min stil!

Hvilken collage kan I bedst li’? Jeg synes selvfølgelig at alle tre collager er skønne, fordi jeg selv har valgt alle de flotte sager ud 😉 ÅH jeg vil eje det HELE!… MEN jeg må må indrømme, at Vila imponerede mig mest med deres fantastiske nyheder <3 Jeg ved, hvor jeg skal hen, hvis jeg får brug for at shoppe lækkert sommer-tøj 😉

Ha’ en skøn torsdag!

bhjnlk

joij

njl

Klik her hvis du vil modtage en mail, hver gang jeg skriver et nyt indlæg 😉 : Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KENDALL + KYLIE ~ TOPSHOP