SUMMER NAILS

NEW IN // FEMILET LINGERIE

Hej piger! Ja – endnu et undertøjsindlæg (og der kommer nok et mere i løbet af ugen) 😉 I sidste uge viste jeg en sød blonde-bh fra H&M på bloggen og i den sammenhæng skrev jeg, at jeg også fik købt et fint blonde-sæt, som jeg ville vise jer på et senere tidspunkt; dét får I lov til at se idag! Sættet er fra en ny kollektion af Femilet, og det er simpelthen så fint – jeg faldt for det, det øjeblik jeg så det. Og så var det heldigt, at det også sad som det skulle på mig, da jeg prøvede det, så det kom selvfølgelig med mig hjem 🙂 Blonde-undertøj er jo ret populært, men jeg synes altså, at det her sæt fra Femilet er det pæneste, jeg har set – der er det flotteste mønster i det, og der er virkelig detaljer, der imponerer.

Hvad synes I om mit nye køb? 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Link: Femilet undertøj

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUMMER NAILS