WHAT’S NEW IN MY HOME

God mandag! Det her indlæg skulle egentlig have været et søndags-indlæg, men jeg fik lidt for travlt med at slappe af i går – Sorry! (Not sorry). Idag får I endelig lov til at se, hvilken plakat jeg fik af BY LUX. Der var mange plakater at vælge imellem, men jeg valgte lige netop denne, fordi den er sød og enkel, og fordi den siger noget fornuftigt, som jeg skal huske at minde mig selv om. Det er ikke fordi, at jeg skal til at bevæge mig ud i et filosofisk indlæg nu, men man må vel indse, at livet er ikke altid nemt, og at der skal være modgang engang imellem; så man kan blive stærkere og klogere. Og det er noget, jeg godt kan finde på at glemme, så derfor er det rart med sådan en fin plakat med et godt budskab 🙂

Plakaten kan købes lige her: Plakat dekoration – up and down

Noget andet I kan se på billederne er mit nye lysfad! Jeg bruger det så bare til smykker i stedet for 😉 Jeg var et smut forbi Ikea i sidste uge, fordi jeg skulle have en ramme til plakaten, og så faldt jeg også over dette fine lysfad til 12 kr.! Ikke dårligt for noget, der pynter så fint 🙂

Det kan købes her: IKEA lysfad

Hvad synes I om min plakat og mit “smykke”fad? 🙂 Fortsat god mandag!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar carla 6. juli 2015 at 15:15

  Ringene er så fine!

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 6. juli 2015 at 15:17

   Ihh tak, det er også mine yndlings ringe, som er i den skål 😉

 • Svar Stine // KISS KISS BANG BANG 7. juli 2015 at 8:10

  Ser super fint ud 🙂

 • Svar STEPHANIE/FASHIONBYSTERUP 8. juli 2015 at 11:23

  Ser super godt ud 🙂

 • Svar A+K/VenterPaaVinBlog 8. juli 2015 at 11:41

  Altid herligt med noget nyt på væggene!

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Skriv en kommentar