100 YEARS OF FASHION IN 2 MINUTES

LIFE SUCKS RIGHT NOW

God søndag til jer derude! Overskriften er måske lidt dramatisk, men så alligevel er det nok den sætning, der beskriver indlægget her bedst 😉
Jeg har set flere bloggere lave denne slags indlæg, om ting de elsker, hader, så det fik jeg også lige lyst til at skrive lidt om: mit indlæg fokuserer på ting, der går mig på lige i øjeblikket. Der er sikkert flere ting, men disse punkter var dem, jeg kunne komme i tanker om i første omgang…

Det går mig ret meget på, at;

– skrive speciale. Jeg har simpelthen fået nok. Enough said.
– jeg er så ubeslutsom mht. at købe løbesko: jaaa, de er jo så fede allesammen, men så køb dog et par, så du kan nå at løbe lidt, inden det bliver vinter, kvindemenneske!
– jeg ikke skal på ferie denne sommer pga. det irriterende speciale. SÅ deprimerende.
– jeg har ødelagt min dvd-maskine (jeg har sådan et gaaammelt tv med indbygget dvd-maskine, super smart faktisk!) og derfor ikke kan se mine Gossip Girl dvd’er for 27. gang.
– jeg ikke har nogen penge! Altså hvor bliver de penge af hver måned, jeg forstår det ikke.
– min frisør ikke kan give mig en tid før d. 5. august, NÅR JEG VIRKELIG HAR BRUG FOR EN KLIPNING NUUU.
– jeg ikke kan finde et mindfullness-kursus til under 3000 kr: hvorfor skal man betale så mange penge for at opnå indre ro/mindre stress?!
– jeg er allergisk over for græspollen: ja, så kan jeg da også bare blive inden for i stedet for at tage på festivaller og til grill-hygge i haver og parker. Suk.

tumblr_mcmzh5140f1row2y8_zps8c81f049

Jeg håber, I har færre problemer i jeres liv 😉 Fortsat god søndag!

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

100 YEARS OF FASHION IN 2 MINUTES