KONKURRENCE // GOLDER ØRERINGE

BREAK TIME

Hej søde læsere! 🙂 Som jeg har nævnt før, så er jeg i gang med mit speciale, og igår gik det op for mig, at jeg har meget, MEGET travlt – jeg begyndte faktisk at græde lidt 🙁 Jeg er ret stresset og jeg kan mærke, at jeg ikke kan overskue at blogge lige nu, og det er jeg super ked af! Jeg tager en uges pause fra bloggen til at starte med, og hvis jeg ikke har mere styr på mit stress efter en uge, så forlænger jeg pausen fra bloggen… Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at blive færdig med det #%/&/”(()” speciale, så jeg kan få min kandidat!

Husk at jeg har en konkurrence kørende indtil på tirsdag – så der blogges vi i hvert fald ved 🙂

Deltag i konkurrencen om forgyldte øreringe lige her: Konkurrence

Ha’ det godt indtil jeg vender tilbage til bloggen! 🙂

Skriv en kommentar

 • Aarhuspigen

  Tusind tak for den søde besked, Maria <3 Held og lykke med specialet, når du kommer dertil 🙂 Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde,

  det gør mig trist at høre du har fået stress så meget ind.
  Jeg håber du kan få givet dit speciale et nap, så du føler du er med og kan slippe ud af det stress.
  Ellers er god rolig musik godt, lidt mindfulnes osv.
  Pas rigtig godt på dig selv og held og lykke med specialet 🙂
  Jeg går selv i gang med mit speciale efter sommerferien.

  Weekend hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // GOLDER ØRERINGE