GOSSIP GIRL'OHOLIC // FASHION QUOTES

CRUSH OF THE DAY // OPEN HEEL FRINGE BOOTS

Hej piger! Håber I nyder solen i dag – nyd den nu lige mens den er her 😉 Jeg så de her støvler hos en blogger, og blev en smule forelsket, så de skulle selvfølgelig have et indlæg for sig selv her på bloggen.
Jeg har længe gerne ville have et par støvler, der er åbne foran, men synes tit, at de er for høje og jeg er altså ikke den bedste til at gå i høje hæle. Desværre. Men de her ser ud til at have en okay hæl og så er de også alt for fede med de 70’er inspirerede frynser – det klæder støvlerne SÅ godt! Jeg kan godt lide, at der er lidt cowboy-stil over dem. Jeg synes, de er helt vildt flotte i både sort og sand-farven, så kan ikke helt beslutte mig for hvilken farve, jeg skal vælge – hvis jeg da overhovedet skal have dem. Hvad synes I?! 😀 Skal jeg klikke dem hjem og hvis ja, hvilken farve skal jeg så vælge?

I kan finde støvlerne lige her: Fringe boots

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GOSSIP GIRL'OHOLIC // FASHION QUOTES