FRIDAY I'M IN LOVE WITH: GUCCI DIAMANTISSIMA WATCH

HAND CREME GUIDE

Hej med jer, søde læsere 🙂

Dagens indlæg handler om håndcreme! Vejret er blevet crazykoldt, og derfor er det blevet tid til at beskytte vores hud lidt ekstra godt. Så på med en fed creme til både ansigt og krop. Ha, det lyder da meget godt med det rim 😉
Men dagens indlæg fokuserer som sagt på hænderne – jeg har udvalgt mine tre yndlings håndcremer, som jeg synes I skal prøve af, hvis I mangler en god håndcreme. Lige nu bruger jeg selv nr. 2 fra L’OCCITANE.

1. Ole Henriksen. Hand Forward SPF 15.
Jeg elsker denne håndcreme og har brugt den ret længe. Den dufter af pebermynte og det er en duft, jeg er meget glad for. Derudover er der solfaktor i, hvilket jeg generelt går ret meget op i.

2. LÓCCITANE. Lavender Hand Creme.
Denne hånd creme er jeg begyndt at bruge for nyligt – fik den gratis sammen med det nyt Marie Claire magasin. Den dufter dejligt af lavendel og blødgør hænderne, som en håndcreme nu skal. Og så er jeg altså lidt vild med udseendet på den håndcreme – virkelig flot tube, synes jeg!

3. LA Bruket. Vildrose.
Denne creme har jeg aldrig ejet, men jeg har prøvet den et par gange, og jeg har forelsket mig i duften. Åh, duften af roser er jo skøn. Og igen, så er tuben da også lidt pæn. Enkel og fin! Perfekt til håndtasken.

Kender I nogle af disse håndcremer? Er der andre mærker, I vil anbefale? 🙂

Ha’ en fortsat god mandag!

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FRIDAY I'M IN LOVE WITH: GUCCI DIAMANTISSIMA WATCH