Balmain x H&M favorites

GET TO KNOW ME

Her kommer lige et indlæg om… Mig. Så I kan lære mig lidt bedre at kende, for de fleste af jer ved vist ikke så meget om mig andet end at jeg selvfølgelig elsker mode.
Her kommer en liste over meget random og mindre random facts om mig 🙂

Navn: Duygu
Alder: 26
Beskæftigelse: In between studerende og arbejdsløs. Jeg afleverede speciale i september, men venter stadig på svar. Og hvad har jeg så læst? Jeg har en bachelor i Engelsk og Journalistisk Formidling og en kandidat i Kultur og Formidling (cand. mag.)

– Jeg elsker 80’erne og 90’erne. Eller nok nærmere 80’er film og 90’er musik. Flashdance og Footloose holder og det samme gør Backstreet Boys og Ace of Base! 80’er musik og 90’er film holder faktisk også, nu hvor jeg lige tænker over det.

– Jeg er afhængig af koriander. Jeg kan putte koriander i alt, for det smager jo bare så godt!

– Jeg roder for vildt. Jeg kan ikke prale med, at jeg er ordensmenneske, og det har jeg det faktisk fint med. Når jeg rydder op, kan jeg ikke finde de ting, jeg leder efter, så derfor: hellere rod end orden.

– Jeg er verdens største Gossip Girl fan (ja, den så I nok komme 😉 )

– Jeg hader edderkopper! Der findes næsten ikke noget, der er værre. Jeg har prøvet at ringe til min far for at sige at han skulle komme over til mig for at fjerne en edderkop. Jeg hader dem så meget, at jeg ikke engang kan kigge på dem, så derfor kan jeg selvfølgelig heller ikke selv fjerne dem.

– Jeg går altid med neglelak. Altid. Jeg ejer omkring 45, mener jeg.

– Jeg har talskræk. Eller det har jeg i hvert fald bildt mig selv ind, at jeg har. Jeg kan ikke have med tal at gøre – og det ved alle, der har haft matematik-timer med mig.

– Jeg har altid drømt om at gå på Forfatterskolen. Efter 3.g havde jeg dog ikke selvtilliden til at søge ind, og idag fortryder jeg faktisk, at jeg ikke tog chancen. Jeg er nemlig ret glad for at skrive.

– En anden drøm jeg har er at arbejde professionelt med mode. Modebranchen har altid fascineret og inspireret mig, så derfor håber jeg, at jeg en dag får foden inden for denne branche.

– Jeg er elendig til at synge. Jeg gad virkelig godt at have en smuk sangstemme, men det har jeg bare desværre ikke. ØV.

– Jeg har aldrig farvet mit hår. Men har overvejet det i flere år – jeg ved ikke, hvad jeg venter på.

– Jeg har et specielt forhold til Romantikken som periode. Jeg elskede at have om Romantikken i dansk, og jeg forstod bare alle de digte fra den periode. På sådan en lidt freaky måde. Jeg tror måske, at jeg i mit tidligere liv levede under Romantikken.

– Jeg er født og opvokset i Århus, men har tyrkiske rødder.

– Jeg har den bredeste musiksmag, men jeg vil dog kalde mig selv en indie-pige. Jeg elsker bands som Alt-J, Kasabian, Arctic Monkeys og Yeah Yeah Yeahs.

Nå, det må vist være nok for denne gang 😉 Mon ikke der kommer en Get to know me part 2 på et tidspunkt!

I må have en fortsat god mandag aften.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Balmain x H&M favorites