GET TO KNOW ME

Friday I’m In Love With: H&M Home

Hej med jer! Til at starte med vil jeg lige sige, at der er en grund til, at jeg ikke har blogget siden i mandags – mandag aften fik jeg det nemlig pludseligt meget dårligt og efter et par lægebesøg har jeg fået at vide, at jeg har fået en sygdom, der hedder øresten. Det er ikke farligt, men det er meget, MEGET ubehageligt – jeg er ikke rask endnu, men jeg har det en del bedre i dag i forhold til de andre dage, så derfor får I selvfølgelig et fredagsinslæg 🙂 Det er ikke for at være dramatisk, at jeg deler sygdommen med jer, men jeg vil også gerne dele personlige ting på bloggen engang imellem, så derfor ville jeg lige nævne det kort.

Det er jo fredag, så derfor er det tid til endnu et indlæg om fredagsforelskelser. Denne gang er det i H&M’s Home (bolig) kollektion! Jeg fik øjnene op for deres Home-sager i sidste uge, og nøj hvor er der fine ting! Og så endda til overkommelige priser, så det er jo fantastisk 🙂 Jeg skal helt sikkert have et par ting derfra, til når jeg nu engang skal flytte inden for ca. 3 måneder.
Jeg har lavet to kollager med et par af mine favoritsager fra H&M Home – måske I kan blive lidt inspireret 🙂 Og tjek endelig alle de flotte interiør-sager ud på H&M’s hjemmeside, man kan uden tvivl gøre sig nogle ret lækre køb.

b

I må have en rigtig god weekend og vi blogges ved snarest! Jeg har forresten en rigtig god nyhed i ærmet, men den gemmer jeg lige til næste indlæg – nævner det bare lige nu for at gøre jer lidt nysgerrige 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME