NEW IN: BEAUTIFUL PILGRIM BRACELET

FRIDAY I’M IN LOVE WITH: TOPSHOP JACKPOT SHOES

God weekend derude! Fredagsindlægget kommer først i dag, det beklager jeg, men sådan kan det jo gå engang imellem 😉 Jeg er blevet meget forelsket i de her sko fra Topshop – er de ikke bare alt for flotte?! Jeg har længe været på udkig efter et par højhælede open toe-sko, men jeg synes ikke, at jeg faldt over det helt rigtige par… NU er jeg faldet over det helt rigtige par! Og så er de endda på tilbud, yay!
Jeg regner med at bestille dem hjem i morgen – jeg kan jo ikke sige nej til billige skønheder som disse 😀
Hvad synes I om dem?

topsss

Link til sko: Topshop Jackpot

I morgen skal jeg jo også til Elle og Dig-eventen på Comwell Hotel, og jeg glæder mig! Jeg skal nok dele alle detaljer om oplevelsen her på bloggen 😉
Ha’ en fortsat skøn weekend!

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: BEAUTIFUL PILGRIM BRACELET