HAIR & SCALP CARE // REDKEN & KÉRASTASE

BUSTED IS BACK

Godt nok er det her en modeblog (inkl. skønhed, interiør og hvad der nu er relateret til disse kategorier), men musik fylder generelt også en stor del i min hverdag, og det har den altid gjort. Så derfor kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at skrive om den vildeste nyhed i musikverdenen: Bandet Busted er blevet genforenet!!! 😀 SÅ mange minder poppede op i mit hoved, da jeg læste om denne fantastiske nyhed i tirsdags. Det er torsdag i dag og kan umiddelbart ikke se, at der er nogen af de danske musik-sites, der har skrevet om dette – what’s up with that. Ret skuffende… Som I nok kan fornemme, så er jeg MEGET begejstret for denne genforening – jeg var nemlig den største Busted-fan i folkeskolen, og det vidste alle, haha. Jeg samlede på ALT, hvad der overhovedet havde med Busted at gøre: selv hvis der var et lille billede af bandet i et magasin, så købte jeg det. Mine vægge var dækket med deres plakater og mine selfmade collager, og selvfølgelig havde jeg deres albums – eller har hedder det nok nærmere. Jeg kan huske, at jeg i engelsk skrev en stil om Busted og holdte også et oplæg om dem sammen med min daværende bedste veninde, der også var kæmpe Busted-fan. Ja, jeg var ret obsessed, det indrømmer jeg gerne 😉
Jeg hørte lige deres sange på Spotify igår, og jeg blev ret overrasket over, at jeg stadig kan alle deres sangtekster. Det er jo for vildt!
Det var vist nok om min musik-obsession. Jeg ser meget frem til deres nye musik og deres tour (!) i maj – jeg har fødselsdag i maj, så det kunne være den perfekte gave at høre dem i London: skal bare liiige overtale en veninde til at tage med 😀

Er der andre derude, som var Busted-fans i folkeskoleårene?

Og her får I lige mit yndlings nummer (og deres største hit) med bandet:

Følg min blog på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HAIR & SCALP CARE // REDKEN & KÉRASTASE