OUTFIT OF THE DAY // AROS

SÅ er der langt om længe et outfit på bloggen! Jeg ved godt, at det er lang tid siden, jeg sidst fik taget outfit billeder til bloggen, og det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, så mit nytårsforsæt må være, at jeg skal blive bedre til det 😉
Billederne blev taget på ARoS igår – jeg fik set Monets udstilling ‘Lost in Translation’ samt den kinesiske udstilling A new dynasty created in China sammen med en veninde, og det var en super hyggelig tur!

Outfit: Strikken købte jeg i Message i sidste uge, da der var VIP aften (40% på alt!), og jeg er helt vild med farven! Halskæden købte jeg i Pilgrim, da der var Black Friday i fredags, og jeg synes, at den passer meget godt til strikken. Bukserne er fra Topshop og støvlerne er fra Vagabond.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Følg bloggen på Facebook

Forrige Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Stine // KISS KISS BANG BANG 30. november 2015 at 15:44

  Super lækker bluse smukke 🙂

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 30. november 2015 at 15:50

   Tak søde!

 • Svar Kirsten Ida 30. november 2015 at 17:54

  Rigtig fint outfit. Jeg kan rigtig godt lide din halskæde :blush:

 • Svar Emma Kirstine 3. december 2015 at 22:11

  Så fint! Strikken ser så lækker ud 🙂

  http://emma-kirstine.dk

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 3. december 2015 at 22:13

   Mange tak, den er bestemt også rigtig lækker! 🙂

  Skriv en kommentar