NEW IN: LETTER NECKLACE // CITYSHOPPEN

Hej piger! Jeg håber, I har en skøn onsdag. Her på bloggen vil jeg i dag gerne vise min nye halskæde med bogstav frem. Halskæderne har været ret populære i et godt stykke tid nu, og flere og flere smykkebrands laver disse halskæder med bogstaver. Min er fra CityShoppen.dk, og her kan man finde mange smukke, budgetvenlige smykker (og meget andet). For under 100 kr. kan man få sig en fin halskæde med bogstav, og den billige pris gør også halskæden god til gave… En lille julegave til veninden måske? 😉
Jeg er i hvert fald super glad for at flashe mit guld ‘D’, og hvis der er andre, der er interesseret i at få en halskæde med sit eget forbogstav, så kan man finde CityShoppens halskæder lige HER.

SONY DSC

SONY DSC

// Sponsoreret indlæg

Følg bloggen på Facebook

Forrige Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Stine // KISS KISS BANG BANG 2. december 2015 at 17:43

  Hvor er den fin <3

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 2. december 2015 at 18:28

   Tak <3 🙂

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.