FASHION HIGHLIGHTS 2015 // PART 2

UPDATE + INTERIOR WISHES

Hej med jer! Jeg har desværre været lidt fraværende her på bloggen det sidste stykke tid, og det håber jeg, at jeg snart kan lave om på – men jeg vil lige lave en update, hvor jeg fortæller lidt om, hvad jeg laver for tiden, så I ved, hvorfor jeg har tilsidesat bloggen.
Lige i øjeblikket er jeg ledig på dagpenge og fordi jeg snart har været arbejdsløs i snart tre måneder, er jeg netop kommet i noget, man kalder for “aktivering”. Min “aktivering” er et kursus for akademikere, hvor vi bl.a. lærer at opbygge et godt CV, og hvor vi arbejder med at finde ud af, hvad vores individuelle faglige/personlige kompetencer er. Det er et meget interessant og lærerigt kursus, og jeg har allerede efter to dage fået en masse ud af det. Udover det her kursus har jeg også lige en flytning, der skal overstås denne weekend. Jeg har tidligere nævnt, at jeg skal flytte fra min ungdomsbolig til en 1-værelses lejlighed, og nu er dagen altså næsten kommet. Jeg glæder mig til at shoppe boligting og jeg har selvfølgelig allerede en idé om, hvordan boligen skal indrettes – men jeg skal nok også have lidt hjælp af mine indretningsglade veninder! 🙂
Der er selvfølgelig MANGE ting, jeg drømmer om til boligen, og i indlægget her kan I se 6 af dem – 5 af dem er faktisk på tilbud på designfund.dk, så det kan da være, jeg snart skal slå til.
edweee

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FASHION HIGHLIGHTS 2015 // PART 2