SHOTS OF MY NEW HOME

 

 

 

,lll bvgu vbnj

Hej med jer! 🙂
I dag vil jeg gerne vise jer et par billeder fra min nye lejlighed – jeg mangler stadig småting som vaser og blomster, men det foreløbige resultat kan vel sagtens vises frem, ik’?
Udover vaser og blomster kunne jeg godt tænke mig to plakater, der kan sættes sammen med plakaten med fuglene, som jeg regner med skal hænge på væggen over min sofa; I kender vel ikke nogle gode plakatshops? De tre som I kan se på billederne har jeg købt hos Desenio, som i øvrigt har virkelig mange flotte plakater, men jeg kunne godt tænke mig at se, hvor der ellers findes fine plakater, før jeg shopper hos Desenio igen. Så anbefalinger af plakatshops modtages med kyshånd!
Hvis I gerne vil vide, hvor nogle af mine boligting er fra, så skriver I bare en kommentar – så vil jeg prøve at finde links til jer 🙂

Kan I ha’ en fortsat god søndag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Caroline Stadsbjerg 28. februar 2016 at 16:53

  Årh, hvor fint! Er vild med glasæsken på de første billeder – den er godt nok flot! 🙂

  nymaane.blogspot.dk

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 28. februar 2016 at 17:12

   Mange tak 🙂 Den er fra Bahne btw 😉

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.