MOVIE RECOMMENDATION // MUSTANG

THAT WANDERLUST FEELING // TRAVEL INSPIRATION

PicMonkey Collage// Billeder fra Benidorm i Spanien, januar 2014

Rigtig god tirsdag allesammen 🙂

Jeg er blevet ramt af den der wanderlust-følelse, som I nok allesammen kender, så lige pt. kigger jeg rundt på forskellige sider med rejser for at blive inspireret nok til at tage afsted. Efter nogle måneder som arbejdsløs akademiker bliver man altså en smule træt af tilværelsen, og hjernen begynder nærmest bare at skrige ESCAPE! Jeg faldt helt tilfældigt over et sommerprogram i Colombia med spanskundervisning og kulturelle aktiviteter/ture i en måned, og det lyder ret spændende, men det er selvfølgelig ikke helt billigt. Så jeg skal lige have overvejet nøje om jeg vil brænde min opsparing af på sådan en tur…

Jeg kunne selvfølgelig også tage på en eller anden storby- eller badeferie, det er da i det mindste til at betale. Meeen… Hmm åh, jeg ved det ikke helt endnu, så jeg går bare og overvejer de forskellige muligheder indtil videre. Hvis der er nogle af jer derude, der også går og overvejer en rejse i den nærmeste fremtid, kan jeg oplyse jer om et par rabatkoder, som måske kunne være relevante for jer.

På Hotels.com kan I finde en maaasse hoteller i hele verden og hos Rabble.dk kan I finde rabatkoder til disse hoteller. Derudover er der også en mindre kendt hjemmeside, der hedder FirstHotels.dk, som I også kan tjekke ud, hvis I mangler inspiration til en rejse. På denne side er det dog kun destinationerne Danmark, Spanien, Sverige, Norge og Island, som man kan vælge imellem. Men her er der også Rabble-rabatkoder at hente, hvis I kunne have interesse i dét.

Hvis I har gode tips til rejser, både sommerprogrammer, badeferier, storbyferier og hvad der ellers er, så del dem gerne med mig 🙂

Så vil jeg faktisk bare sige fortsat god aften og fortsætte med at tjekke det store udsalg ud på Nelly.com. Store besparelser er ikke så nemme at ignorere, og husk at du også kan få rabat på Nelly.com igennem Rabble.

Vi blogges ved!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MOVIE RECOMMENDATION // MUSTANG