NEW IN: SIMPLE BIKINI FROM H&M

FEEL-GOOD MOVIES + UPDATE

God søndag allesammen 🙂

I indlægget i dag vil jeg anbefale 3 feel-good film, som jeg har set for nyligt. Søndag er jo en perfekt filmdag, så det kan da være, at nogen af jer, kan bruge mine anbefalinger til noget i dag.
“Blended” med Adam Sandler og Drew Barrymore er overraskende god! Jeg havde ikke de vilde forventninger til den, og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Jeg fik grint højt og kom også til at fælde en tåre, og så er Adam Sandler og Drew Barrymore altså bare altid gode sammen.
“Grease Live!” er en tv-version af Grease-filmen fra 1978, som genintroducerer og nytænker den tidløse klassiker. Som titlen siger det, så er det en live film; det er en live performance, hvor der også er publikum til at opleve det hele, mens det sker, og på samme tid bliver det hele filmet. Jeg blev virkelig imponeret over, hvordan de fik det hele til at fungere og gå op i en højere enhed, for når det er live, er der jo ikke plads til at man lige kan kikse i en scene (præcis som det jo er med teaterstykker), og denne live film er altså 2 timer lang, så jeg synes virkelig, det er sejt, at der er kommet så godt et resultat ud af denne nytænkning af Grease. Ja, jeg er ret begejstret, som I kan høre.
Den sidste film jeg vil anbefale er Austenland. Jeg må sige, at jeg aldrig har været den største Jane Austen fan, men efter at have set denne film, har jeg haft lyst til at fordybe mig i hendes univers. Man får virkelig lyst til at lære ham Mr. Darcy bedre at kende! Jeg har en bachelor i Engelsk, men jeg har aldrig læst “Stolthed og Fordom”, det er måske lidt skidt… Nå, men filmen er super sød, skør, sjov og romantisk, og jeg er overbevist om, at alle piger vil elske denne film. Så se den!

blended-grease-live-austenland-film

Og nu videre til min update. I tirsdags startede jeg i noget virksomhedspraktik på Århus Musikskole, og det er jeg rigtig glad for indtil videre. Jeg skal være projektmedarbejder hos dem indtil d. 8 juli, og jeg arbejder med et af deres projekter, der hedder “Flaskeposter”. Jeg sidder bl.a. med deres hjemmeside, deres Facebookside, laver tekstarbejde/oversættelser og i næste uge skal jeg også i gang med at skrive en artikel til Musikskolens magasin. Hvis I gerne vil læse mere om “Flaskeposter”, kan I læse mere på www.flaskeposter.dk 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: SIMPLE BIKINI FROM H&M