RANDOM WONDERINGS

3 NEW MAKE-UP BUYS

Rigtig god tirsdag derude! I dagens indlæg vil jeg vise jer mine 3 nyeste make-up køb. Jeg går egentlig ikke super meget op i make-up, og min hverdags- og fest make-up er stortset ens, så mange piger vil nok kalde mig kedelig på make-up fronten :p Jeg går nemlig mest efter et naturligt look, og jeg synes ikke, at farverig make-up går godt med min hud.


1. Clinique High Impact Extreme Volume Mascara. Det er første gang, jeg har købt denne mascara, og jeg må sige, at jeg er blevet ret glad for den. Det er så også første gang, jeg har brugt 249 kr. på en mascara, og jeg var ikke klar over, at den var så dyr, men hey, i det mindste er det en ret god mascara, der hverken klumper eller drysser, og vigtigst af alt så er den fri for parabener, parfume og hvad vi nu ellers bør holde os fra. Og extreme volume, dét får vipperne i hvert fald!

SONY DSC

2. NYX Soft Matte Lip Cream. Jeg købte denne lip cream fra NYX, fordi mærket er så hypet lige nu, så jeg skulle lige teste det for at se om jeg kunne forstå hypen omkring det, og det kan jeg nok kun halvt… Alene fungerer lip creamen ikke, for den ser ikke specielt naturlig ud på læberne; det er som om, den ikke blender ordentligt ind, når man smører den på læberne, MEN sammen med en læbestift i nogenlunde samme farvenuance fungerer den fantastisk! Jeg bruger denne fra NYX som base og derefter tager jeg min læbestift på, og det synes jeg, der kommer et super godt og holdbart resultat ud af.

3. Maybelline Master Sculpt Contouring Palette. Så har vi Master Sculpt mini-palleten fra Maybelline – og dette køb er jeg mindst glad for af de tre. Jeg købte det, fordi jeg gerne ville prøve det der contouring, som aaaalle snakker om, men jeg gad ikke kaste en masse penge efter de dyre paletter, så jeg købte dette både simple og billige et. Jeg er kommet frem til at contouring er lidt for kompliceret til én som mig, og jeg er simpelthen ikke tålmodig nok til at blende det ene og det andet ind i huden. Og det ser bare slet ikke lige så godt ud på mig, som det gør på alle andre, så jeg tvivler på, at jeg kommer til at eksperimentere med contouring igen. Simpel og naturlig make-up er altså bare vejen frem hos mig 😉

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RANDOM WONDERINGS