VISITING MOMU // WITH PICTURES

Hej med jer, søde læsere.

I sidste uge var jeg på Moesgaard Museum (MoMu), og jeg fik taget et par billeder, som jeg gerne vil dele her på bloggen. Det var min første gang på det nye Moesgaard Museum, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville blive imponeret; både over arkitekturen, udstillingerne, omgivelserne og udsigten. Besøget levede altså 100% op til mine forventninger. Jeg forestiller mig, at arkitekturen fascinerer de fleste og med en udsigt til havet, kan det nærmest ikke blive bedre. Hvis man har brug for at komme lidt væk fra hverdagen, så er MoMu et ideelt valg, og hvis man som jeg er glad for at fotografere, så er der i hvert fald også gode muligheder for dette. Udstillingerne er rigtig spændende, og lige nu er det især særudstillingen “Gladiator – Colosseums Helte”, der stjæler opmærksomheden. Jeg var vild med at fordybe mig i både gladiatorkampe, solens folk fra bronzealderen og jernalderens mosemennesker inkl. Grauballemanden. Jeg vil især anbefale den lille film om Grauballemanden, som giver et godt indblik i historien om ham. Der er virkelig meget at se på MoMu, og man bør sætte en hel dag af til besøget, hvilket jeg fortryder, jeg ikke fik gjort. Men det betyder jo bare, at jeg bliver nødt til at tage derud igen, og det har jeg på ingen måde noget imod 😉

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Forrige Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Stine / Lille My 25. juli 2016 at 15:52

  Fine billeder! 🙂 Elsker at være på Moesgaard!

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 25. juli 2016 at 16:33

   Tak 🙂 Ja, det er skønt at være derude.

 • Svar Rikke Sunds / Søndagshjerte 26. juli 2016 at 8:45

  Åh hvor er der flot! 🙂 Jeg har faktisk aldrig været der, selvom jeg tit er i Aarhus – men jeg er igang med at planlægge familietur derud, med mine bedsteforældre!

  Knus!

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 26. juli 2016 at 12:02

   Super god idé med en familietur derud! 🙂

  Skriv en kommentar