VISITING MOMU // WITH PICTURES

CHIAPUDDING WITH SMOOTHIE ON TOP

chiapuddingHej piger! Normalt skriver jeg ikke om mad, kost og den slags på bloggen, men nu hvor jeg er på en 3-måneder lang kur uden gluten, laktose, kaffe og soya, synes jeg, det er lidt spændende at skrive lidt om hvordan det går med kuren og i den forbindelse dele et par opskrifter. Der er gået snart 3 uger indtil videre, og jeg kan ikke mærke den store forskel, men det er nok også lige tidligt nok – jeg har haft lidt mere energi og overskud de sidste par dage, men det er ikke til at sige, om det har med kostændringen at gøre. For de af jer, der ikke læste det i et af mine tidligere indlæg, så er jeg på denne kur, fordi min allergi-læge bad mig prøve den af i forbindelse med min græsallergi. For at se om min allergi har med kosten at gøre eller ej.
Her til morgen prøvede jeg en lækker opskrift af, og den er selvfølgelig fri for alt det, jeg skal undgå. Jeg faldt over bloggen Sophieschoicest.com og her kan man finde virkelig mange spændende opskrifter, og det var her, jeg fandt opskriften på chiapudding med smoothie. Jeg er blevet stor fan af chiafrø, og jeg kommer helt sikkert til at bruge denne opskrift igen! Det er en super forfriskende morgenmad, som smager rigtig godt. Og I skal da lige have opskriften:

Chiapudding (laves aftenen før):
1 dl chiafrø
2 dl (laktosefri)mælk
1 tsk vaniljepulver

Rør 1 dl chiafrø sammen med 1 dl mælk og lad det så stå og hvile i 5 min. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør godt rundt. Og lad det så stå på køl til dagen efter.

Smoothie (laves om morgenen):
Ja, de fleste kan nok godt finde ud af at lave smoothie 😉 Men jeg valgte at bruge 1 banan, et par jordbær samt brombær og lidt mælk og blend så det hele.
Hæld det derefter oven på chiapuddingen og så er der morgenmad!

Jeg håber, I kan lide opskriften! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VISITING MOMU // WITH PICTURES