NEW IN // GOLD RING FROM PILGRIM

SONY DSC

God lørdag til alle jer, der læser med!

For et par uger siden var jeg forbi Pilgrim i Magasin for at tjekke de mange tilbud ud, og jeg fandt ovenstående ring til en rigtig fin pris. Pilgrim er mit absolut yndlingsbrand inden for smykker; jeg kan altid (!) finde noget at købe hver gang, jeg besøger deres butikker. Det er også det perfekte sted at shoppe gaver til sin mor, søster eller veninde; virkelig mange af mine gavekøb har været fra Pilgrim.
Ringen her faldt jeg for pga. dens detaljer. Jeg har tænkt mig at sætte den sammen med en helt enkel guldring; den ene ring på ringfingeren og den anden på pegefingeren. Jeg har et eller andet for fingerringe, og man kan sjældent spotte mine fingre uden en eneste ring.

Hvad synes I om min nye ring og shopper I også ofte smykker i Pilgrim? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Emma-Marie Hajslund 31. juli 2016 at 13:46

  Det er godt nok en fin ring!

  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

 • Svar Stine / Lille My 31. juli 2016 at 20:52

  Hvor er den smuk!

 • Svar Nikki Lund 18. august 2016 at 18:51

  Hvor er den bare smuk! Virkelig fin 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 18. august 2016 at 19:05

   Mange tak! 🙂

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.