NEW IN // HANDMADE UNIQUE CRYSTAL ARMCANDY

God lørdag piger!

På bloggen i dag opdaterer jeg med et indlæg, hvor I kan se mit nye, lækre armcandy 😉
Jeg købte det for snart en måned siden, da jeg var i Istanbul. Jeg var et smut forbi Grand Bazaar, hvor man kan finde absolut alt. Alt fra krydderier og mad til tasker og tørklæder. Jeg var opsat på at købe én ting fra bazaren, og da jeg så dette armbånd, var jeg solgt. Det er helt unikt, da det er håndlavet og der findes ikke andre som lige præcis dette armbånd, og så er det endda ægte sølv. Det er også en helt speciel krystal, der er midt på armbåndet, men jeg ved faktisk ikke, hvad den hedder; så hvis nogen derude har styr på krystalnavne, så kunne jeg godt bruge noget hjælp… Jeg er ret glad for helt unikke ting, fordi jeg godt kan lide at skille mig ud med både tøj, tasker og tilbehør, så armbåndet her kommer til at blive flittigt brugt.
PS. Armbåndet er meget smukkere i virkeligheden; det er som om krystallen ikke er tydelig nok på billeder, desværre…

Jeg håber, I har en skøn weekend, vi blogges ved! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Stine / Lille My 2. oktober 2016 at 20:12

    Hvor er det fint <3

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.