PHOTOSHOOT WITH BOMA FASHION

_DSC2258 _DSC2322 _DSC2347 _DSC2377 _DSC2396 _DSC2435Hej med jer! Jeg håber, I har en skøn onsdag aften. Jeg tænkte lige, at jeg ville vise jer et par af mine modelbilleder for Boma Fashion. Som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg, så styrer jeg primært Boma Fashions sociale medier (Facebook og Instagram), men en dag fik jeg et tilbud om at stå model i noget af deres tøj, og det fik jeg sagt ja til. Jeg troede nu ikke helt, at det ville være noget for mig, men jeg syntes faktisk, at det var overraskende sjovt 😀 Det var ret mange timer med tøjskift i bilen, skift af locations, og det foregik altså ude i efterårskulden, så det var lidt af en udfordring, men alt i alt var det en god oplevelse!
Boma Fashion er en forholdvis ny butik i Århus, som designer unikt, farverigt tøj og tilbehør. Med inspiration fra afrikansk mode. Man kan ikke finde deres varer andre steder, så hvis man vil have noget, som ingen andre ejer, så er det her man skal shoppe. Hvis man er glad for at skille sig ud fra mængden, kan man helt sikkert gøre et helt perfekt fund i denne butik. Hvis I gerne vil følge lidt mere med i, hvad Boma Fashion er for en butik, så kan butikken følges på instagram (Bomafashionaarhus) og/eller på Facebook: Boma Fashion.
Hvad synes I om billederne? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.