WINTER HAIR CARE // PURELY PROFESSIONAL

2017 // TO-DO LIST

SONY DSC

Hej med jer, søde læsere!

Det er ved at være to uger siden, jeg har givet lyd fra mig herinde, og det skyldes nytårs-travlhed og sygdom. Jeg er blevet ramt af en slem influenza, og prøver ihærdigt at komme oven på, men den slags tager jo lidt tid, desværre… Men da dette indlæg er årets første, vil jeg selvfølgelig ønske jer alle et godt nytår! Jeg håber, at I alle kom fantastisk ind i det nye år. Det gjorde jeg i hvert fald. Jeg spiste med mine forældre og bror, og derefter tog jeg til fest hos en veninde; det var virkelig hyggeligt og sjovt! Jeg fik slet ikke nævnt, hvad jeg tog på af tøj, og fik faktisk heller ikke taget billeder af mit outfit, men det må komme op på bloggen inden alt for længe. Men i mit indlæg om nytårsoutfit-inspiration kom jeg med en teaser, og nu kan jeg vist godt afsløre, hvilket outfit jeg endte med: Jeg valgte looket i collage nr. 1 (minus tasken), som kan ses her – https://metowefashion.dk/2016/12/20/new-years-outfit-inspiration/
Jeg har i et godt stykke tid været stor fan af velour, så selvfølgelig skulle jeg have fat i en velour-kjole! Og Politiken kaldte velourtøj for den store nytårstendens, så jeg ramte da plet med mit valg, hva’? 😉 Jeg havde også et par virkelig smukke mønstrede strømpebukser fra Sneaky Fox på, og dem er jeg helt sikker på, at jeg kommer til at få brugt flittigt i det nye år!

Jeg må hellere komme til sagen, inden det bliver en aaalt for lang smøre. Vi er som sagt trådt ind i et nyt år, og med et nyt år følger nye planer, drømme, oplevelser. Jeg er ikke typen, der går op i nytårsforsætter, men inde i mit hoved har jeg en form for to-do liste for 2017, altså en liste over ting jeg gerne vil lave/bruge tid på og opnå i løbet af året. Jeg vil prøve at skrive det ned, som jeg har i hovedet netop nu, og så kunne det da være sjovt at vende tilbage til dette indlæg i slutningen af året for at se, hvad jeg kan sætte flueben ved.

I 2017 vil jeg

  • … have mig et fedt job! Ja, det skal selvfølgelig stå øverst på min liste, for det er nemlig min 1. prioritet at få mig et job. Til de nysgerrige, så søger jeg job inden for kultur og kommunikation fx som projektmedarbejder, SoMe-medarbejder, kommunikations- og marketingmedarbejder.
  • … tage til flere forskellige arrangementer! Jeg elsker at være kulturel og tage til en masse arrangementer, og nu hvor Aarhus skal være kulturhovedstad her i år, kommer der til at være en masse spændende at opleve i byen. Jeg glæder mig! Glæder mig specielt til en forestilling, der hedder Flaskepost til Fremtiden d. 20. og 21. januar, fordi det var det projekt, hvor jeg var i praktik som projektmedarbejder, så jeg glæder mig til at se projektet blive en realitet. Mere om dette projekt i et kommende indlæg!
  • … prøve mange af de nye spisesteder i Aarhus! Jeg elsker mad og jeg har altid været lidt træt af, at jeg ikke prøver at spise nogle nye steder, for vi har efterhånden virkelig mange, skønne restauranter og caféer i byen.
  • … rejse til udlandet mindst 1 gang! Det burde vist være muligt… Men det kunne da virkelig være skønt, hvis det kunne blive til 2 gange, men nu må vi se. Hvilke(t) land(e) det skal være, har jeg dog ingen idé om lige nu.
  • … prøve noget, jeg aldrig har prøvet før! Det kan være smage noget mad, jeg aldrig har smagt før, prøve et hold i Fitness World jeg aldrig har været tilmeldt før eller noget lidt vildere som at blive klippet korthåret. Nu må vi se, hvad det ender med.
  • … forkæle min krop lidt mere! Jeg har længe gerne villet prøve at få noget massage, men jeg har altid udskudt det, og fundet noget andet at bruge mine penge på. Men i år tænker jeg, at jeg skal blive bedre til at forkæle mig med wellness-oplevelser.
  • … på musikfestival! Jeg elsker musik og jeg elsker festivaller, og sidste år var jeg desværre ikke på nogen festivaller, så det vil jeg helt klart gerne lave om på i år! Northside og Tinderbox er gode bud.
  • … blive bedre til at fotografere og måske endda investere i et mere prof kamera! Jeg elsker at tage billeder, og jeg er stor fan af Instagram, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde mere med fotografi. Jeg kigger lige for tiden efter gode kameraer, men når man ikke er ekspert inden for området, så er det lidt svært at finde ud af, hvilket kamera der er bedst for én. Men det haster ikke, så jeg kigger videre og venter med at købe, til jeg har fundet det helt rigtige kamera. Et fotografi-kursus er også noget, jeg har i tankerne.

Jeg synes selv, at det er en ret overskuelig to-do liste, og jeg håber, at jeg kan få sat flueben ud for alle punkter 🙂

Har I også en slags to-do liste for 2017?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WINTER HAIR CARE // PURELY PROFESSIONAL