NEW IN: GOLD BRACELET // & OTHER STORIES

FOCUS ON: SPECIAL SLEEVES

baum-und-pferdgarten-cardigan-christie

Køb her: Baum und Pferdgarten cardigan – Christie

Hej fra bloggen!

På det seneste har jeg bidt mærke i en helt særlig tendens. Lige pludselig har den bare været over det hele, så den har næsten være umulig ikke at bemærke. Jeg snakker selvfølgelig om ærmer på bluser og cardigans! 🙂 Jeg har virkelig forelsket mig i den meget smukke cardigan fra Baum und Pferdgarten, som I kan se foroven. Jeg elsker farverne og ikke mindst ærmerne, og det er bare sådan en cardigan, der kan styles på flere forskellige måder. Det er lidt af en blogger-cardigan (Trine fra Trine’s Wardrobe har den blandt andet), og jeg kunne selvfølgelig også godt tænke mig at få den i klædeskabet – dog er den lidt over mit budget, så det kan være, jeg skal ønske mig den i fødselsdagsgave. Men hvis man er på udkig efter flotte ærmer, og ikke lige har råd til Baum und Pferdgarten, så findes der heldigvis også budgetvenlige alternativer!

zalando-ærmer-sleeves-bluse

Køb her: 1 / Topshop bluse 2 / Navy London bluse 3 / YAS bluse

Det er selvfølgelig her, Zalando kommer to the rescue. Jeg har fundet tre meget fine bluser med pæne ærmer, som de fleste har råd til. Jeg kan specielt godt lide den første i silkelook, som er fra Topshop.

Hvad synes I om ærme-tendensen? Er I til Baum und Pferdgarten, eller er de budgetvenlige alternativer mere jer? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: GOLD BRACELET // & OTHER STORIES