SPRING FEET // TOPSHOP STYLE

PLEASE STOP ANNOYING ME

God mandag her fra bloggen!

Jeg håber, I har haft en fantastisk weekend. Det har jeg i hvert fald; jeg var til Ed Sheeran koncert i Herning, og det var en ubeskrivelig perfekt aften. Det var en magisk koncert, og bestemt alle pengene værd! Han er godt nok en dygtig charmetrold, som jeg meget gerne vil se igen. Var nogen af jer med til koncerten? Jeg har opdateret mine to instagram-profiler med Ed Sheeran videoer og billeder, så hvis I vil have et lille glimt af den magiske aften, så kan I kigge forbi @duygz01 og @metowefashion.dk.
Ja, weekenden var heldigvis fantastisk, men indimellem har man alligevel de der moments, hvor man bare bliver irriteret og småsur. Så i dag tænkte jeg ‘hvorfor ikke starte den nye uge ud med et indlæg om ting, der irriterede mig i weekenden/ting, der får mig til at himle med øjnene generelt… Normalt vil jeg ikke starte en ny uge ud med et negativt indlæg, men i dag gør jeg en undtagelse.
1. Mennesker, der snakker højt, råsnaver og drikker sig fulde til en koncert.
Jeg forstår det simpelthen ikke. Vi er i gang med at opleve en verdensstjerne, hvad med at I lige tager jer sammen og fokuserer på manden på scenen i stedet for? Og forstår ikke meningen med at man skal drikke sig fuld til en koncert; man går jo glip af halvdelen af koncerten, fordi man render frem og tilbage mellem koncert og toilet hele tiden.
2. Den forholdsvis nye Gina Tricot reklame.
Jeg kan virkelig ikke klare den. Og den dukker desværre altid op lige inden, man vil se en video på Youtube, og det er ikke en reklame, man lige kan skippe. Både musikken og de to piger i reklamen går mig på nerverne. Deres dancemoves er bare helt off, det ser jo helt akavet ud?! Men det er måske bare mig. Jeg synes i hvert fald ikke, at den reklame gør noget som helst godt for Gina Tricot.
3. Mennesker, der begynder at følge én/holder op med at følge én på instagram i løbet af en dag eller to.
Nej, du får ikke opmærksomhed fra mig, bare fordi du begynder at følge mig. Følg mig fordi du synes, at min instagram er interessant, ikke fordi du håber på, at jeg vil følge dig tilbage, så du får endnu flere følgere. Lad nu bare være med at følge folk, du alligevel har tænkt dig at unfollowe en dag eller to senere. Helt ærligt. Få noget andet at gå op i, det der ræs med at få flest mulige likes og følgere er bare lidt sørgeligt.
4. Når man skriver til en fyr på Facebook, fordi man vil være modig og invitere ham på date, men han gider ikke engang at læse ens besked.
Ja, iskoldt er det. Det er generelt bare energidrænende og lidt tough at være en del af datingverdenen, og i perioder giver man virkelig op og tænker ‘nå, jeg forbliver da bare evighedssingle, det er ikke noget problem’. Når man nu alligevel gang på gang møder de forkerte, og de tilmed er så kolde og ligeglade, at de kan ignorere ens beskeder. Og ikke nok med at ignorere den ved ikke svare, så ignorere den ved ikke engang at LÆSE den; hvad nu hvis der står noget meget vigtigt i den besked, hvordan kan man ikke blive nysgerrig og læse den?! Så meget for modighed… Suk.

Kan I nikke genkendende til én eller flere af disse punkter? 🙂

Ha’ en fortsat god mandag, jeg vil gøre mig klar og smutte hen til mine forældre for at fejre min mor, som har fødselsdag i dag. Vi blogges ved!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SPRING FEET // TOPSHOP STYLE