NEW IN: LITTLE LEATHER SPRING BAG

JUHLDAL – FACESERUM NO 1 VITAMINIC

Hej fra bloggen!

Hvis man ikke har opdaget det, så er jeg ret vild med hudplejeprodukter, især produkter med naturlige ingredienser. På en helse- og livsstilsmesse i marts måned fik jeg øjnene op for det danske hud- og hårplejebrand ‘Juhldal’, og her endte jeg med at købe en af deres ansigtsserummer. Jeg fik anbefalet den, som hedder No 1 Vitaminic, som er en serum, der genopbygger huden med ingredienserne kastanje, tang og vitaminer. En serum har en masse gode egenskaber; den er med til at opstramme, rense og styrke huden, og jeg har været ret glad for at bruge serum under min dagcreme i de to års tid, jeg har gjort det. Det er som om huden holder bedre på dagcremens fugt, når der er et lagt serum under, og derudover får man også en glød i ansigtet, mens de fine linjer langsomt begynder at blive udvisket efter den daglige brug af serum. Det er i hvert fald lidt af et vidundermiddel for mig, og derfor kan jeg kun anbefale andre, der ikke er begyndt at bruge serum endnu, at prøve det af. Juhldal laver naturlige serummer til budgetvenlige priser, så det er et godt sted at starte hos dem, hvis man vil prøve at se, om en serum gør noget godt for ens hud, uden at man kommer af med alt for mange penge. Generelt har de et stort udvalg af lækre hudplejeprodukter, og jeg har også planer om at prøve nogle af deres olier og cremer til huden.

Bruger I serum under jeres dagcreme og kender I Juhldals produkter?

Bare lige for at gøre det klart, så er dette ikke skjult reklame, og jeg har ikke fået noget sponsoreret; jeg skriver altid 100% min egen mening i alle mine blogindlæg, og jeg kunne ikke finde på at skrive om et produkt, jeg ikke kan stå inde for 🙂

I må have en skøn aften og vi blogges ved!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: LITTLE LEATHER SPRING BAG