SPRING FASHION: PASTEL COLOURS

CAMERA AND PHOTOGRAPHY GEAR: WHAT TO CHOOSE?

forår-fotografi

Hej fra bloggen!

Synet af kirsebærtræer gør bare det danske forår lidt mindre mislykket, har jeg ikke ret? Da vejret var en smule bedre end det er i øjeblikket (sne i slutningen af april måned, altså come on?), var jeg forbi mindeparken og tangkrogen, hvor jeg fik taget ovenstående billeder. Jeg elsker at fotografere kirsebærtræer, der er bare noget æstetisk smukt over dem, så behovet for at fotografere dem opstår bare helt naturligt. Jeg har altid været helt vild med at fotografere generelt, både mennesker, natur og alt muligt andet, så jeg har stort set altid haft et kamera, men jeg ved desværre ikke alt for meget om, hvad man skal kigge efter, når man køber kamera, og hvad med objektiver, hvad skal man gå efter der? Det er lige præcis derfor, jeg skriver dette indlæg. Jeg kunne nemlig godt bruge lidt hjælp til enten at finde et nyt kamera eller et nyt objektiv til mit nuværende kamera, som er et Sony Nex systemkamera. Jeg kunne selvfølgelig også smutte forbi en kamerashop, men i første omgang vil jeg lige se, om nogen af jer derude kan hjælpe mig på vej. Mit kamera kan tage meget fine billeder, men efter at have haft det i en del år, kan jeg mærke, at jeg gerne vil kunne tage lidt mere professionelle billeder. Jeg er ikke så teknisk, så det skal helst også være brugervenligt, så jeg kan håndtere kameraet. Jeg har snart fødselsdag, så jeg tænker, at jeg vil give mig selv en brugbar gave til mig selv – eller ønske mig det af mine forældre.
Jeg håber, at nogen derude kan anbefale et eller flere lækre kameraer og/eller objektiver, så jeg for alvor kan få udviklet mine fotografi skills! Hvis I ellers har tips og tricks til fotografi, så tager jeg hellere end gerne imod dem.
Ellers må I have en fortsat skøn dag og jeg håber, at synet af mine forårsbilleder har fået jer lidt mere i forårshumør – det hjælper i hvert fald ikke at kigge ud ad vinduet 😉

Vi blogges ved!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SPRING FASHION: PASTEL COLOURS