FLORAL FASHION INSPIRATION

RED SNEAKS, RIPPED JEANS // OUTFIT OF THE DAY

Top: H&M – Bukser: Topshop – Sneakers: Puma – Jakke: Global Funk

Hej fra bloggen!

Så er det tid til endnu et ‘outfit of the day’-indlæg. Igår var jeg på tur med en veninde, hvor vi fik gået tur på Moesgaard strand og i Dyrehaven, og her fik vi taget billeder af hinanden og af de smukke, solrige omgivelser. Det danske vejr viste sig fra sin bedste side igår, og det fik min blege hud lidt glæde af, og som en ekstra bonus kom der også fine forårsbilleder ud af det. Sol, sand og hav er perfekte elementer at have med, når man vil have en forårs- og sommervibe i sine fotografier; det er med til at pifte simple outfit-billeder op. Location gør en del for outfit-billeder, synes jeg, men det er selvfølgelig ikke altid, at man har tid til at finde de helt rigtige omgivelser; billeder foran spejlet kan da også sagtens fungere engang imellem 😉

Sneakers-trenden er en evig trend, som jeg tog til mig for mange år siden. Jeg startede med Converse efterfulgt af Nike og nu er det tid til at give Puma noget opmærksomhed. Puma fangede mig for alvor sidste år, hvor jeg også købte det par, som jeg har på på billederne. Jeg synes, at farven er så fin, og mange vil måske sige, at det er en modig farve at kaste sig ud i.  Det er et par sneakers, der kan give et outfit ekstra liv, specielt hvis outfittet er sort. Når vejret bliver endnu bedre, vil jeg kombinere dem med en sort kjole for at opnå et pænt og casual hverdagslook. Ellers fungerer de også supergodt til både sorte og denim jeans.

Hvad synes I om dette hverdagslook med røde sneakers i fokus? 🙂

// Husk at følge bloggen på Instagram! @metowefashion.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FLORAL FASHION INSPIRATION