FASHION ON A BUDGET: OFELIA + CASSIOPEIA

BROCCOLI-CHEESETOPS TIL MADPAKKEN

broccoli-cheesetops-madpakke

Rigtig god søndag!

Jeg håber, I får nydt septembersolen – det er jo ikke så tit, vi ser den sol, så jeg har i hvert fald planer om at gå en tur senere på dagen. Udover at nyde solen er det jo passende at kaste sig over en ny opskrift på en søndag, så hvorfor ikke prøve at lave broccoli-cheesetops, som er perfekte til madpakken?
Jeg lavede dem for første gang igår, og jeg syntes, at det var en succes! Det er ret nemt at lave, og det tager ingen tid, så det er værd at prøve opskriften.

Her er hvad du skal bruge:

1 mellemstort broccolihoved
4 æg
4 skiver rugbrød
125 g revet cheddarost

Sådan gør du:

Kom broccolien i kogende vand, og kog i 1 minut.
Skær hele stokken af, så du kun har buketterne tilbage, og hak dem fint.
Pisk æggene til blommerne er pisket helt ud.
Brug hænderne og smuldr rugbrødet godt ned i æggemassen.
Kom cheddar og broccoli i, og rør det hele godt sammen.
Form blandingen med en ske på samme måde som du laver frikadeller.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 12 minutter, til de er sprøde i kanten.

Sådan! Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Det er ret safe to say, at hvis JEG kan finde ud af at lave dem, så kan alle 😉

Velbekomme.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FASHION ON A BUDGET: OFELIA + CASSIOPEIA