MY HAIR CARE ROUTINE

MY FACE CARE ROUTINE

Det er blevet tid til 2. del af mine “rutine”-indlæg – denne gang handler det om ansigtspleje. Jeg går meget op i at pleje min hud, specielt ansigtet, og mange vil sikkert også mene, at jeg bruger alt for mange penge på cremer, serummer, masker osv.  Men vi har jo alle en svaghed for et eller andet, ikke? 😉 Min svaghed må være skønhedsprodukter…
Jeg kan godt lige at prøve forskellige produkter, så det er sjældent, at jeg køber det samme produkt igen og igen – men hvis der er et produkt, jeg bliver meget glad for, så vender jeg selvfølgelig tilbage til det i perioder. Lige nu forkæler jeg mit ansigt med de seks produkter, som I kan se på billedet. Alle produkter kan anbefales, og derfor skriver jeg et indlæg, så jeg kan inspirere jer, der har brug for inspiration til lækre produkter til ansigtet – og de er allesammen helt naturlige. Ikke noget som helst med parfume, kemikalier, parabener i mine produkter, da det er et no go for mig.

1. Scrub mask fra My Moments by Matas:
Det er første gang, jeg køber denne scrub maske fra Matas’ eget mærke My Moments. Den er god, men jeg må nok indrømme, at det ikke er den bedste scrub, jeg har prøvet. Den bedste, i mine øjne, er fra Origins, men den er selvfølgelig også en smule dyrere. Men denne her er også en scrub maske, så den skal sidde på huden i et par minutter, efter man har scrubbet sit ansigt, og til sidst fjernes masken med lunkent vand. Der er forskellige olier i scrubben, så den giver også huden en masse fugt, hvilket er et plus, da de fleste scrubs godt kan have en udtørrende effekt på huden. Jeg er generelt fan af My Moments by Matas-serien; det er nogle lækre, milde og budgetvenlige produkter, der er gode for huden.

2. Vitaminic Face Serum fra Juhldal:
Jeg prøver at bruge serum under min dagcreme her dag, og det seneste halve års tid har jeg brugt denne fra Juhldal. Det er et mærke, jeg er glad for, og min kropslotion er også fra Juhldal. En serum giver lige lidt ekstra fugt og pleje, og den holder ret godt på dagcremen, så man ikke får tør hud i løbet af dagen. Det er nemt at påføre et par dråber og blende det ind i huden, så det er slet ikke besværligt at begynde at bruge en serum sammen med sin dagcreme. De findes i mange prisklasser, og hvis man skal have sin første serum, er Juhldal et godt sted at starte – deres er budgetvenlige, og så er de også helt naturlige, hvilket jo er et must for mig.

3. Avéne Tolérance dagcreme:
Jeg er blevet mere og mere glad for at købe skønhedsprodukter på apoteket – man ved, at der ikke er skadelige ingredienser i dem, og så er de også billigere end mange af produkterne i Matas. Denne her creme er til tør hud, og min hud har elsket den de sidste par måneder. Jeg har ikke hørt andet end positive ord om cremen, så den er vist ved at blive populær blandt mange.

4. A-Derma Exomega natcreme:
Denne her creme købte jeg, da min hud var ret irriteret i en periode, og selvom min hud nu er normal, fortsætter jeg med at bruge den som natcreme. Det er en meget fed creme, som er perfekt til meget tør hud – især om vinteren har jeg en helt forfærdelig tør hud, så der kommer jeg helt klart til at blive flittig bruger af denne creme. Den er også fra apoteket, og selvfølgelig helt fri fra parfume, parabener og hvad der ellers kan være skadeligt.

5. Origins Original Skin – Red Clay maske:
Det her må være min yndlings maske af alle masker. Jeg er generelt meget begejstret for Origins produkter, og denne her er på ingen måde en undtagelse. Den renser huden i dybden, den mindsker porerne, og så giver den huden en naturlig glød. Det er en effektiv maske, som er alle pengene værd. Jeg bruger den tit i weekenderne, når jeg skal forkæle mig selv. Masker er lig med forkælelse i min verden.

6. Bioderma ansigtsrens:
Bedste. Ansigtsrens. Ever. Ingen diskussion. Det kan godt være, at den er lidt dyrere end alt muligt andet rens fra Matas, men denne her fra apoteket er altså bedre. Både bedre for huden, men den er også mere effektiv, den udtørrer ikke huden, og så svier det ikke i øjnene, når man fjerner sin mascara.

Det var lige et lidt længere indlæg, men jeg håber, at I nød at læse med om min hudpleje-rutine 🙂 Forhåbentlig får I lyst til at prøve nogle af de produkter, jeg er så glad for!

Vi blogges ved.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY HAIR CARE ROUTINE