FARVEL TIL VINTERTØR HUD

Sporty & Feminine Style // Footway.dk

 footway.dk-outfit-ootdSponsoreret indlæg i samarbejde med Footway.dk // Skoene kan købes HER

Rigtig dejlig søndag til jer, der læser med!

Igår var jeg forbi en veninde til lidt te og hyggesnak og i den forbindelse fik jeg taget et par outfit-billeder til bloggen. Jeg har i et stykke tid nu villet vise jer min velourkjole fra Adidas, og jeg er selv ret vild med denne styling, hvor jeg mikser noget sporty med noget feminint, dvs. kombination af Adidas kjole og vinter-sneakers med en blondetrøje.

Mine sko er helt nye, og jeg har fået dem i gave fra Footway.dk. De er fra Vagabond, og er virkelig behagelige og varme at have på. Der er lækkert og blødt uld-for indeni, så de egner sig perfekt til om vinteren. Jeg har altid været vild med Vagabonds sko, og år efter år ender jeg altid med at købe et par fra mærket – de rammer lige min stil, og så er det altid sko i god kvalitet, som ikke koster flere tusind kroner. Footway.dk har mange sko fra alverdens mærker, men hvis du ligesom jeg er helt vild med Vagabond, så kan du tjekke deres udvalg ud lige her: Vagabond Damesko Footway.dk.

Da jeg bestilte disse sko (plus et par gummistøvler) hos Footway.dk, fik jeg allerede besked om, at mine sko var klar til afhentning på posthuset dagen efter – aldrig har jeg før bestilt noget, og allerede modtaget det et døgn efter! Så de er virkelig hurtige hos Footway.dk, så hvis du er en utålmodig type, kan du med fordel shoppe dine sko hos dem – og så er deres priser altså også ret gode, så det er jo win win. Derudover bliver skoene leveret i deres æsker og i en stor pose, så hvis du bestiller mere end et par sko, skal du ikke være nervøs for, om du kan bære dem hjem – det kan du uden problemer.
Jeg havde en superpositiv shoppingoplevelse med Footway.dk, så jeg kunne godt forestille mig, at det ikke er sidste gang, jeg shopper hos dem – og det er ikke noget, jeg bare siger, fordi det er et sponsoreret indlæg; alt hvad jeg skriver på min blog, er altid 100% mine egne meninger.

Hvad synes I om mit sporty/feminine outfit og ikke mindst mine nye sko? 🙂

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FARVEL TIL VINTERTØR HUD