Forårstrend // Vævede sko

3 animationsfilm du skal se i påskeferien

påske-film

Hej og rigtig god påske! 🙂

Jeg håber, I har nogle skønne fridage – jeg nyder i hvert fald min ferie med masser af afslapning, som inkluderer læsning af bøger, ansigtsmasker, chokoladespisning og gåture. Vejret ser herligt ud lige nu, så jeg skal snart gå en tur hen til mine forældre. Men vi ved jo alle, at det danske vejr kan skifte fra sol til sne på et splitsekund, og så er det godt, at man altid kan se en film, hvis man ikke orker at lave noget udenfor, når der er sne og slud… Derfor har jeg anbefalet 3 animationsfilm til jer her på bloggen, som I kan tjekke ud, hvis I mangler inspiration til film i påskedagene. Børn og voksne med barnlige sjæle vil bestemt elske disse film!

  1. Kæledyrenes hemmelige liv er en forholdsvis ny animationsfilm om hunden Max, der bor sammen med sin ejer Katie i en lejlighed i New York. Max er ellevild med Katie, og kan derfor ikke lide at blive efterladt hjemme, når hun skal på arbejde eller i skole (hvad hun laver ved vi ikke noget om). En dag kommer hun dog hjem med en overraskelse, som Max bestemt ikke bliver glad for: en ny hund ved navnet Duke. Duke skal nu bo sammen med dem i lejligheden, og det fører til problemer, fordi de to hunde slet ikke kan enes. Deres skænderier får dem ud i store problemer, hvor deres nye fjender jagter dem igennem New Yorks gader. Kommer Max og Duke hjem til deres lejlighed i sikkerhed? Dét må du finde ud af ved at se filmen 😉
    Denne film er både for børn og voksne med barnlige sjæle. Jeg er selv ret glad for at se animationsfilm, og jeg synes, at Kæledyrenes hemmelige liv er en meget sød og underholdende film.
  2. Zootropolis er også en ret ny animationsfilm, som faktisk vandt en oscar for bedste animationsfilm sidste år. Zootropolis er en moderne pattedyrsstorby, hvor der er plads til alle dyr. Her møder vi kaninen Judy, som drømmer om at blive politibetjent. Igennem meget hårdt arbejde, får hun endelig sit politiskilt og sin blå uniform, men Judy, der drømmer om få de store sager som politibetjent, bliver i første omgang sat til at uddele parkeringsbøder. I denne sammenhæng møder hun den snu ræv Nick, som hun ender med at gå sammen med for at løse en større politisag og på denne måde kan hun få bevist sit værd i politibranchen…
    Det er en fantastisk animationsfilm, faktisk min yndlings, så jeg vil bestemt anbefale jer at få den set her i påsken – især hvis I har børn/har børn på besøg.
  3. Boss Baby er den nyeste af disse tre animationsfilm, og den handler om Tim hvis forældre en dag kommer hjem med en ny baby i favnen. Tim var helt tilfreds med at være enebarn, og er nu ikke spor glad for, at der er kommet en anden baby i huset, som tilmed ikke er en helt almindelig baby… Denne boss baby går i jakkesæt, taler som en voksen og holder hemmelige møder med andre babyer, og det viser sig, at boss baby er på en hemmelig mission… Tim og boss baby går sammen om denne mission, og det udvikler sig til et større eventyr!
    Jeg blev helt vild med denne animationsfilm det øjeblik, jeg så traileren – det er en sød, sjov og hyggelig film, som er værd at se.

Kender I disse film og hvad synes I om animationsfilm generelt? 🙂

I må have en fortsat god påske!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forårstrend // Vævede sko