MY FACE CARE ROUTINE

MY MAKE-UP ROUTINE

make-up-rutine

Rigtig god lørdag her fra bloggen 🙂

Jeg er nået til tredje og sidste indlæg i min serie om “rutine”-indlæg, og denne gang handler det om make-up. Jeg har aldrig været den store make-up-nørd, og faktisk er min hverdags- og fest-make-up stort set ens. Jeg kan bedst lide det naturlige look, og nogle mener sikkert også, at mit look er lidt for naturligt til fest. Men det er sådan, jeg foretrækker mig selv, og så må folk vel mene, hvad de vil. Min yndlings make-up item vil nok altid være en læbestift – man kan bare peppe et ganske simpelt outfit op ved at putte en smuk farve på læberne, og man ser altid så frisk og feminin ud, når man har læbestift på. Og så findes de også i så utallige farver, at det altid er sjovt at gå på jagt efter den næste nye læbestift til samlingen.
Men i håb om at der er andre derude, som foretrækker et naturligt make-up look, vil jeg skrive lidt om mine favoritprodukter, som er rigtig gode til at skabe et pænt og naturligt look.

Rimmel – Match Perfection Foundation
Denne foundation har jeg brugt i evigheder – det er klart den bedste foundation til min hud (af dem jeg har prøvet indtil nu), og jeg kommer ikke til at skifte den ud foreløbigt. Den blender naturligt ind i huden, den fedter ikke og tørrer heller ikke huden ud. Den er helt perfekt, hvis man går efter en naturlig dækning, så den kan bestemt anbefales. Og så er der også solfaktor 20 i, hvilket er et plus for mig. Plus den er billig, billig, billig.

Messauda – Definitive Mascara
Denne mascara fik jeg i min goodiebox, og jeg må sige, at jeg har været rigtig glad for den. Den giver lange og fyldige vipper, og den drysser ikke i løbet af dagen – mere kan man vel ikke forlange. Så denne mascara er en vinder!

Emite Make-up – Active eye light – Corrector
Dette lille mirakelprodukt fungerer som en concealer til øjenområdet, som indeholder plejende ingredienser, der har anti age-effekt på huden. Jeg plejer egentlig ikke at bruge concealer, men da jeg fik den i min goodiebox sidste måned, skulle den selvfølgelig prøves, og jeg har været overraskende glad for den. Den er perfekt til mørke rande under øjnene, og den gør huden omkring øjnene meget pænere. Den styrker bl.a. også hudens barriere, og stimulerer hudens egen collagen-produktion, så det er jo ikke helt dårligt.

Modelco – Blush – Peach Bellini
Endnu et produkt jeg har fået igennem mit goodiebox-abonnement. Jeg har altid været fan af at bruge blush – jeg elsker at have lidt farve i kinderne, så man kan få et lidt mere friskt og naturligt look. Hvis jeg undlader blushen, synes jeg tit, at der er et eller andet, der mangler ved mit udseende – så jeg må sige, at en blush er blevet en ret fast del af min make-up rutine.

Ole Henriksen – African red tea exfoliating lip salvation
Det her er en slags peeling til læberne, og det har mine læber altså virkelig brug for hver eneste dag – jeg har nemlig verdens tørreste læber… Jeg putter den på enten alene eller under en læbestift. Den har en lille smule farve, men ikke så meget til at man ikke kan putte en læbestift på. Den har en skøn frisk duft, og så er jeg vild med, at der er bittesmå korn i den, som eksfolierer mine læber.

L’oréal – Color Riche – Læbestift (nr. 258)
Jeg elsker denne læbestift, som fungerer både til hverdag og fest. Det er en smuk bærfarve med en lille smule glimmer i. Jeg foretrækker generelt bærfarver, da jeg synes, at de klæder mig bedst. Og så dufter L’oréals læbestifter altså bare himmelsk!

James Read – Tan Mist
Jeg har generelt aldrig været den store forbruger af selvbruner og solarier. Jeg er vel egentlig en smule bleg, men det har aldrig gjort mig noget, og jeg synes, at lys hud er flottere end unaturlig brun hud. Og lugten af selvbruner er så forfærdelig, at jeg ikke vil i nærheden af det stads. MEN – så blev jeg igennem goodiebox introduceret for James Reads Tan Mist, og så blev jeg pludselig fan af selvbruner! Den lugter ikke grimt, man får ikke klamme, orange fingre af den, fordi den bare skal sprayes på ansigtet, og så er det sådan en spray, der giver én en helt naturlig glød. Jeg er fan! Jeg sprayer den på mit ansigt, efter jeg har lagt min make-up, så jeg kan få lidt ekstra glød, og så den også kan sørge for, at min make-up sidder lidt ekstra godt.

Det var lidt om min ret enkle og naturlige make-up rutine, som jeg håber, I kan finde inspiration i 🙂

Vi blogges ved.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY FACE CARE ROUTINE