Nike FREE - Help wanted!

Outfit of the day – Monki & Topshop mix

Dagens outfit of the day er jeg ret glad for – elsker skjorten og bukserne både sammen og hver for sig. Jeg går bare desværre ikke i skjorten så tit, det er ret ærgerligt, når farven er så flot og synes den passer godt til min hårfarve. Men det er vist meget normalt, at der er noget tøj, som man glemmer at gå i; må se om jeg ikke kan få den brugt noget mere i foråret 🙂
Min dag er gået med kandidatspecialet – jeg er stadig i brainstorming-fasen, hvor jeg prøver at komme frem til hvad det er, jeg helt præcist gerne vil skrive om, så jeg får læst en masse. Men jeg kan sige, at jeg skal skrive om mode, så det glæder jeg mig til at arbejde med det næste halve år 🙂 Jeg håber, at I også har haft en fin dag. x

DSC02187
DSC02184
DSC02189

Skjorte: Monki
Bukser: Topshop
Støvler: Vagabond

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nike FREE - Help wanted!