Outfit of the day - fancy pants

Drømmekøb #1 – Proenza Schouler

Jeg har i mange, mange, MANGE år drømt om at eje en Proenza Schouler taske; det må være mit drømmekøb nr. 1! Desværre er de ret pricy, så der har ikke været råd til at sådan en skønhed kunne pryde min hverdag. Men den dag skal nok komme! Da jeg startede på universitetet for snart 6 år siden, lovede jeg mig selv, at det skulle være min kandidatgave til mig selv, meeen nej jeg har nok ikke lige omkring 12.000 kr, når jeg er færdiguddannet, desværre. Så jeg har udskudt det lidt og sagt, at tasken bliver købt med min første eller anden løn, når jeg kommer i fuldtidsjob. Taskerne findes i forskellige størrelser og MANGE forskellige farver – jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal kunne vælge imellem dem, har lyst til at eje dem alle! 🙂
Her kan I se et par af modellerne som jeg synes er vildt flotte! Drømmer I også om Proenza Schouler, eller er I forelsket i et helt andet mærke?

PS1 Medium:
ps1 medium

ps1medium

ps1mediumm

PS1 Large:
ps1large

PS11 mini classic:
ps11 mini classic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day - fancy pants