Lækre, billige sager fra ASOS!

LFW – Marc Jacobs: Join the dark side

Efter en veloverstået New York Fashion Week, er det nu blevet Londons tur til at afholde modeuge – der er allerede rigtig mange designere, der har fået vist deres kollektioner frem på catwalken, og den første jeg har fået tjekket ud, er Marc Jacobs’ kollektion. Tøjet er ikke helt min stil, men noget af det er nu ret lækkert – men jeg synes det er fedt, at han har kørt i det mere dystre tema – og hvem kan IKKE lide tøj i farverne sort og mørkeblå/midnatsblå?! 🙂 Meeen jeg er nok allermest fan af Marc Jacobs’ tasker og punge – er i enige? 😉

marcjacobs1
marcjacobs
marcjacobs2
marcjacobs3
marcjacobs4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækre, billige sager fra ASOS!