Crush of the day

LOOK AT MY FASHION BOOKS

modebøger-fashionbooks

Jeg har en svaghed for bøger om mode og da jeg var yngre, var jeg især glad for “sådan får du et job i modebranchen”-bøgerne – de er inspirerende og indeholder generelt lækre billeder! Jeg har faktisk kun 4 modebøger, men lige i øjeblikket har jeg en KÆMPE stak liggende herhjemme, fordi jeg skal bruge dem til mit speciale. Mit emne er “Køn og identitet i forbindelse med modeshows”, og jeg synes, at det er superspændende!
I dag får I lov til at tage et kig på de 4 modebøger, jeg ejer – mine to håndbøger om hvordan man får job i modebranchen er ret gode; der står alt om designer/model/make-up artist/redaktør/PR/indkøber og MANGE andre jobs, som findes inden for mode, og derudover står der alt muligt andet relevant, hvis du er modeinteresseret. Den første bog “The Teen Vogue Handbook – an insider’s guide to careers in fashion” har jeg haft i nogle år, og den har jeg været meget glad for! Den er æstetisk flot, den er fuld af farver og masser af billeder, collager; hvis det æstetiske er i top, er jeg ret hurtigt solgt! Bogen indeholder også en masse interviews med de betydningsfulde modefolk; det er korte og præcise interviews, som man rent faktisk lærer meget af. Den anden håndbog hedder “In Fashion” (af Annemarie Iverson), og den er ikke helt ligeså farvefuld og visuel – der står an masse tekst, og den er nok en smule mere “seriøs”, men i denne bog er der også virkelig interessant viden, som man vil finde nyttig, hvis man brænder for mode.
De 2 andre bøger hedder “The Fashion Book”, som egentlig bare er en lille opslagsbog, hvor man kan læse lidt om de vigtige modepersonligheder, og sød ser den jo ud. Og så er der den sidste bog, som hedder “Like I give a frock – fashion forecasts and meaningless misguidance” (af Michi). Det er egentlig ikke en bog om mode som sådan, den er anderledes og humoristisk, fordi den kun indeholder tegninger og små tekster a la digte – det er et sjovt take på mode, og den er meget hyggelig at kigge i.
Jeg købte dem allesammen på amazon.co.uk. Jeg elsker Amazon, de har altid de bedste bøger og de dvd’er, som ikke altid kan købes i Danmark OG så er de altid ret billige!

Kender I disse bøger eller har I andre bøger om mode, som I kan anbefale? 🙂

Hvis du ikke kan få nok af modebøger, kan du også tjekke Katonis artikel om 25 must-read bøger ud; der kan du finde masser af inspiration: https://www.katoni.dk/blog/25-must-read-modeboeger/

 

Skriv en kommentar

 • Aarhuspigen

  TAK! do it, de pynter og det er godt læsestof 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Julie

  Du har virkelig nogle lækre bøger – jeg er da virkelig misundelig 😀
  Jeg tror jeg er nødt til at få købt mig nogle 😉

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  JA, det er virkelig også min yndlings shoppe-hjemmeside 😀 Og ja, kig også efter mode-bøger derinde, Amazon har mange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Elisabeth

  Amazon er den bedste hjemmeside! Elsker at surfe rundt og kigge på bøger derinde! Har selv købt mange derfra, men ingen om mode! Kan være jeg skal ind og kigge lidt nærmere på det – de er i hvert fald pæne at kigge på 😉

  KH http://christinaelisabeth.bloggersdelight.dkv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush of the day