Inspirerende stil - Clémence Poésy // Parisian style

Hverdagsprodukter // favoritter

I dag har jeg besluttet mig for at lave et lille indlæg om et par af mine yndlings hverdagsprodukter.
1. Argan hårolie fra Vores (Føtex mærke). 2. Dagcreme fra L’Oréal. 3. Deodorant fra Garnier. 4. Ansigtsrens/make-up-fjerner fra Garnier.

DSC02408

DSC02406

1. Jeg er rimelig dårlig til at pleje mit hår, jeg putter sjældent noget i håret udover shampoo (og saltvandsspray), så derfor bliver mit hår selvfølgelig ofte tørt og spaltet. Jeg er desværre for doven til at bruge conditioner, olier i håret, men lige nu står det ret skidt til med mit hår, så derfor har jeg tvunget mig selv til at bruge en olie – jeg købte olien i Føtex (til en 50’er) for nogle uger siden, og jeg er faktisk blevet ret glad for at bruge den. Den dufter godt, men ikke af alt for meget og den er meget nem at arbejde med, samtidig med at den ikke fedter håret til. Et billigt og godt produkt, som man kan tjekke ud, hvis man har lyst til at prøve at pleje håret med olie 🙂

2. Jeg elsker at shoppe ansigtscreme og jeg køber sjældent den samme – men jeg har selvfølgelig et par favoritter, som jeg tit vender tilbage til. Men generelt prøver jeg at købe nye cremer bare for at prøve lidt nyt, og det er faktisk heller ikke godt for huden altid at bruge den samme creme; eller det er heller ikke skidt for huden, men hvis man over en længere periode har brugt det samme produkt, så vænner huden sig til det og huden får ikke længere noget ud af produktet – så skift favoritcremen ud engang imellem, bare et lille tip 😉 Denne her fra LÓréal var jeg lidt usikker på at købe, da jeg foretrækker creme med solfaktor – men den var på tilbud og den så så pæn og piget ud, så besluttede mig for at prøve den! Jeg har ret tør hud om vinteren, så det er ikke alle cremer, jeg kan bruge, men denne her fungerer faktisk ret godt! Og den har en virkelig lækker duft, som jeg er blevet lidt afhængig af. En god creme til prisen 🙂

3. Denne deodorant fra Garnier er min favorit over alle deodoranter nogensinde! Jeg opdagede den i Kroatien sidste år, og jeg er så glad for, at den også kan købes i Danmark 😉 Den smitter ikke af på tøjet, man føles dejlig tør under armene efter brug, den er billig (noget med 30 kr. mener jeg) og den dufter FANTASTISK. Jeg har faktisk flere gange fået at vide, at jeg dufter godt, når jeg har haft den på 😀 Så man behøver ikke engang parfume. Win! Vil helt klart anbefale denne deodorant, prøv den og se hvad jeg mener!

4. Når jeg skal rense mit ansigt for make-up, bruger jeg generelt renseservietter (igen fordi jeg er for doven), som jeg synes er ret gode, men når jeg vil gøre lidt mere ud af at rense mit ansigt, bruger jeg denne Micellar cleansing water fra Garnier. Den er rigtig god, hvis man har følsom hud, og den gør huden silkeblød – elsker at føle på mit ansigt, efter jeg har brugt den 🙂

Kender I til disse produkter og/eller bruger I andre produkter, som I vil anbefale? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inspirerende stil - Clémence Poésy // Parisian style