Gossip Girl fashion // Blair Waldorf

Outfit of the day // New Designers Remix skirt

I dag har jeg sammen med en veninde været på en hyggelig cafétur på Løves bog- og vincafé i Århus (rigtig lækkert sted; især for par! 😉 ) og i den forbindelse fik jeg taget et par outfit-fotos til bloggen! Jeg havde nemlig min nye nederdel på, den jeg købte til Designers Remix lagersalget for ikke så længe siden, så den ville jeg godt lige have taget billeder af. Den er rigtig lækker at have på i disse kolde dage 🙂

Ha’ en rigtig god lørdag aften derude! 🙂

DSC02418
DSC02417
DSC02415
DSC02425DSC02421

Jakke: Vero Moda. T-shirt: H&M. Halskæde: Glitter. Støvler: Vagabond.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gossip Girl fashion // Blair Waldorf