Crush of the day: Valentino x Zoolander!

Outfit of the day: basic’n sporty

GODMORGEN 🙂 I tirsdags var jeg i biografen for at se Whiplash sammen med en veninde og i den forbindelse blev der taget lidt outfit billeder! Vejret var om dagen ret skønt med solskin, så det var for engangsskyld ikke koldt at stå uden for uden overtøj 😉 Man bliver så glad og overskudsagtig af det dejlige vejr, jeg ser frem til endnu flere outfit-billeder i det skønne forår.
Jeg har valgt et basic og sporty look på denne dag, fordi jeg gerne ville føle mig afslappet, når jeg nu “bare” skulle i biografen. Jeg er rigtig glad for sneakers, og dem jeg har på her, faldt jeg for det øjeblik jeg så dem! Jeg elsker især de orange detaljer – jeg har et eller andet for orange engang imellem, det kan ikke forklares 😀
Med hensyn til filmen så vil jeg lige sige, at den er FANTASTISK! Vil helt klart anbefale denne inspirerende film, hvor skuespillet også er i top – tag ind at se den, hvis I har mulighed for det 🙂

DSC02466

DSC02467

DSC02468

DSC02472

DSC02462

Nederdel: Terranova (købt i Kroatien). T-shirt: Only. Cardigan: H&M. Halskæde: Topshop. Ringe: Accessorize. Neglelak: Chanel. Sko: Nike.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush of the day: Valentino x Zoolander!