Outfit of the day: basic'n sporty

hvisk // pretty pieces

Jeg har fået et nyt smykkemærke-crush, nemlig ‘hvisk’! Det er et ret nyt smykkemærke, som har fanget min opmærksomhed med deres smukke udvalg af smykker til fornuftige priser – Pilgrim’s got some competition! Smykkerne er minimalistiske med fine detaljer, hvilket jeg normalt også går efter, når jeg skal have nye smykker. Jeg har fundet nogle favoritter, og dem kan I tjekke ud lige her:

njlkl

nmnnm

opkp

Smykkerne kan findes her: hvisk.com

Bonusinfo: Hvis I køber noget i dag, kan I få 20% rabat! Bare brug koden hvisk20 🙂

Go’ søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day: basic'n sporty