hvisk // pretty pieces

Foretrukne forårsjakker fra Topshop

Jeg skal have mig en ny jakke til foråret, og jeg har næsten besluttet mig for, at den skal være fra Topshop. Jeg elsker jo Topshop generelt, og jeg forelsker mig alt for ofte i deres varer – jeg synes dog, at jeg behersker mig selv ret godt efterhånden, endelig har jeg lært, at jeg ikke behøver købe ALT, der er flot. I hvert fald ikke så længe man er på SU.
De her 4 jakker er mine yndlings fra Topshop, og jeg har et særligt godt øje til én af dem! Kan I gætte hvilken? 😀 Jeg skal lige have prøvet den først, og se om den nu overhovedet klæder mig, men hvis den gør, så skal der nok komme et outfit-billede med den på! 😉

eeee

kefkek

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

hvisk // pretty pieces