Crush of the day // Deichmann shoes

Søndagsshopping: Mid season sale hos Urban Outfitters

Hos Urban Outfitters kan man både finde tøj og tilbehør til begge køn og man kan finde fine og skøre ting til hjemmet. Jeg har kendt dette brand i mange år efterhånden, men jeg har aldrig købt noget derfra, selvom jeg egentlig er blevet fristet flere gange – jeg er bare ikke så god til det online shopping, jeg foretrækker vel fysiske butikker 🙂 Men Urban Outfitters har mid season sale lige nu, og der er gode sager at vælge imellem! Jeg vil dog sige, at tøjet ikke er superbilligt, men det er flotte og anderledes styles som man ikke ser hverdag i butikkerne, så det er jo et plus! Jeg har fundet mine favoritter blandt de fine og skøre sager, og hvis du vil tjekke priser og resten af udvalget ud, så klik dig ind på deres hjemmeside HER: Urban Outfitters

esd

saax

5130422992121_001_d

5130461379874_061_b

5139424311004_001_b

5741432591118_080_b

Hvad synes I om de forskellige ting? 😀 Jeg er virkelig vild med tøjet, det er lige noget for mig! Og jeg elsker, at de har en “How to poo on a date” bog, ha 😀
Hvor kunne det være fedt med en Urban Outfitters butik i Århus… Dreaming 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush of the day // Deichmann shoes